Des vêtements de travail professionnels pratiques et fonctionnels !

Ons werk vereist dat we een groot deel van de dag specifieke professionele kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen dragen. Ook als ze een technische en veiligheidsfunctie hebben, moeten ze ook functioneel blijven, zodat we op een comfortabele manier en zonder ongemak kunnen werken, want dat zou onze concentratie kunnen hinderen! Het is geen geheim: je goed voelen in je kleren betekent je goed voelen in je dagelijkse leven! Des te meer als deze kleding zowel praktisch als trendy is! En wie een goede zelfwaardering heeft, heeft een beter zelfvertrouwen!

Daar zorgt de U-Power Black Carbon selectie voor!

  • Bescherming die zich aanpast aan de seizoenen en de dagelijkse weersomstandigheden: wind, regen en kou.
  • Scheurbestendige kledingstukken met specifieke materialen, aangepast aan de risico's van het werk!
  • Een totale functionaliteit en werkefficiëntie: talrijke zakken om de accessoires en het gereedschap die essentieel zijn voor verschillende werkzaamheden binnen handbereik te houden.
  • Een trendy look! Een casual lijn dat onze stemming inspireert en onze gevoelens beïnvloedt.

De U-Power Black Carbon selectie vanuit alle invalshoeken:

  • Geen scheurtjes meer! De kledingstukken in deze selectie zijn gemaakt van U-4 stof, een elastisch elasthaan dat zich in vier richtingen tegelijk rekt voor een grote bewegingsvrijheid! Deze stof is niet alleen zéér resistent, maar ook zacht voor de huid, waterafstotend, ademend en sneldrogend.
  • Een U-TEX technologie die zorgt voor een ademend vermogen, waterdichtheid, olie- en vetbestendigheid, terwijl het toch ultradun en zeer licht blijft.
  • Het gebruik van extra verstevigingen uit Cordura en Polyoxford op plaatsen die onderhevig zijn aan grotere slijtage en wrijving, zoals op de knieën en op de onderkant van de broek, garandeert de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het kledingstuk of de jas (elleboogzone).

Kiezen in alle vertrouwen:

De Atom werkbroek is geschikt voor zowel landbouwers als hoveniers. Ze beschikken over veel handige zakken voor een snelle en gemakkelijke bereikbaarheid van het werkgerief. Alle zakken zijn ontworpen om het gewicht van het gereedschap over het hele kledingstuk te verdelen en ook om uw badge, GSM en pen/potlood in op te bergen.

De Pluto jas en het Saturnus mouwloze bodywarmer bieden ook tal van binnen- en buitenzakken. En ook hier zijn het de kleine details die het verschil maken. Ze hebben een taille verstelling met een trekkoordje, niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant van de zak. Hoewel dit een detail lijkt, voorkomt dit systeem een daadwerkelijk gevaar dat de hoofdoorzaak is van talrijke arbeidsongevallen door verstrikking.

U-Power kledingstukken bieden bescherming tegen weersomstandigheden, bewegingsvrijheid, scheurvastheid en ook een mooie trendy look, zowel op het werk als tijdens vrijetijdsbesteding.