|
Nederlands flagNederlands
Sluiten
Winkelmand ( excl. BTW)

Lacvit Mager - 25kg

In voorraad
P/N
13002540
Aanvullend voeder voor opfokkalveren
€ 50,00 € 53,00 / eenheid  Dat is € 2,00 / kg
Kwaliteit

Al onze producten zijn in de praktijk getest en gevalideerd

Advies

Ons team staat tot uw beschikking om advies te geven dat is afgestemd op uw behoeften.

Kortingen van -4%, -5%, 6-%

Profiteer het hele jaar door van onze kortingen

Transportlogistiek

Ons team bereidt en levert uw bestelling waar u dat wilt, dankzij onze eigen vloot van 40 premium chauffeurs.

Eiwitvoorziening voor het in balans brengen van volle melk die te rijk aan vetten is

Voordelen

De ideale oplossing om volle melk met teveel vet in balans te brengen.
Mager supplement wat bijzonder geschikt is voor een goede groei van kalveren
De uiterst melkoplosbare formule brengt de volle melk in balans door middel van een toevoer van eiwitten, maar zonder vet
Lacvit Mager is verrijkt met vitaminen en sorbitol en heeft een interessante voedingswaarde.

Eigenschappen

Samenstelling : Wei, tarwemeel, tarwegluten, weiproteïnen, magnesiumsulfaat, sorbitol, magnesiumhydroxide, calciumcarbonaat

Analytische Bestanddelen
Ruw eiwit : 14 %
Rum wet : 1 %
Ruwe celstof : 0,2 %
Ruwe as : 8%
Vochtigheit : 5%
Ca : 059 %
P : 0.6 %
Na : 0.5 %

Toevoegingsmiddelen (kg)
Sporenelementen
Kopersulfaat pentahydraat : 12mg
Zinksulfaat monohydraat : 70mg
Mangaan-II-sulfaat monohydraat : 65mg
Calciumjodaat watervrij : 0.3mg
Selenium Natriumselenie : 0.2mg

Vitamines
Vitamine A (3a672a) : 25000IE
Vitamine D3 (3a671) : 10000IE
Vitamine E (3a700) : 80mg
Vitamine K3 (3a711) : 5mg
Vitamine B1 (3a) : 15mg
Vitamine C (3a300) : 180mg

Antioxydanten :
BHT (E321) : 39mg

Darmflorastabilisator :
Enterococcus faecium NCIMB 11181 (4b1708) : 1.3 x 10E9.

Gebruiksaanwijzing

Lacvit Mager wordt verstrekt via een emmer of een drinkautomaat.
Verdun 50 tot 100g (afhankelijk van de leeftijd van het dier) in 1/2 liter water en roer het mengsel in de portie moedermelk. De uiteindelijke portie melk moet op een temperatuur tussen 40 en 45°C aan het kalf verstrekt worden.
Het kan nodig zijn om vooraf Lacvit Mager te verdunnen in een kleine hoeveelheid heet water (60-65°C), zodat het uiteindelijke mengsel op de juiste temperatuur aan het kalf verstrekt wordt.

Extra informatie



Documenten, Veiligheidsblad, certificaten